Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La 41a edició de l'ExpoBages se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de maig amb 2.109 metres quadrats expositius

La 41a edició de l'ExpoBages se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de maig amb 2.109 metres quadrats expositius


19/04/2023

La fira multisectorial de referència a la Catalunya Central aposta de nou pel centre de la ciutat i omplirà el Passeig Pere III, el carrer Àngel Guimerà, la plaça Crist Rei, la plaça Espanya i el carrer Josep Maria Planes d’expositors. L’espai tecnològic TecnoBages es tornarà a ubicar a la plaça Sant Domènec després de la bona acollida de l’any passat.

 

 

La 41a edició de l’ExpoBages se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de maig al centre de Manresa amb un total de 2.109 metres quadrats expositius, que ja s’han omplert del tot. Un any més, la fira multisectorial de referència a la Catalunya Central aposta per mostrar-se a l’aire lliure i omplirà d’expositors el Passeig Pere III, el carrer Àngel Guimerà, la plaça Crist Rei, la plaça Espanya, el carrer Josep Maria Planes, amb 1.713 metres quadrats expositius i 103 estands.

Entre els expositors, hi ha representats els sectors de l’automòbil, l’artesania, la salut i l’esport, el turisme, els serveis a les persones i l’alimentació, la innovació, la indústria o la tecnologia, entre altres. El conjunt forma un gran aparador de propostes que posa a l’abast del públic tocar, tastar i descobrir en primera persona una infinitat de productes i serveis.

A més a més, la plaça Sant Domènec acollirà per segon any consecutiu l’espai TecnoBages, que comptarà amb la participació d’una trentena d’entitats i empreses repartides en 396 metres quadrats. Es tracta d’un espai dedicat a la innovació tecnològica i a l’aplicació de la tecnologia que durant la fira oferirà activitats per a tots els públics i que durant la setmana prèvia (del 13 al 19 de maig) es dirigirà en exclusiva al públic professional i acadèmic.

Com cada any, la implicació d’entitats de la ciutat completarà l’agenda de la fira amb activitats a l’aire lliure, tallers, jocs infantils, mostres de cultura popular i gastronomia, entre altres. En els propers dies es farà pública la programació completa d’activitats.

Pel que fa al municipi convidat, en aquesta edició serà Cardona, que agafarà el relleu de Sant Fruitós de Bages, municipi convidat de l’any passat. La vila bagenca tindrà un espai propi per promocionar-se turísticament i donar a conèixer les seves principals propostes de dinamització econòmica, acostant el seu teixit empresarial i cultural al públic amb activitats pròpies.

La fira ExpoBages està organitzada per l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Manresa.

Tota la informació actualitzada i les novetats es poden consultar a la web www.firamanresa.cat/expobages

Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat