Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Vermuts amb Cor


Saps que fa uns 40 milions d'anys Manresa estava coberta per un mar? O que el carrer del Balç és pràcticament únic a Catalunya? Saps que a Manresa hi ha comerços amb més de 150 anys d'història? I que gaudim d'uns productes d'horta regats per un canal construït al segle XIV?

 

Descobreix les històries que s’amaguen darrera d’aquestes preguntes, a més de molts altres secrets sobre el paisatge, el patrimoni, el comerç, la gastronomia i el passat vitivinícola de la nostra ciutat seguint la visita “Manresa, Cor de Catalunya”: un recorregut que us portarà des a la basílica de la Seu, al nucli històric de la ciutat, al carrer del Balç i a la part modernista i més comercial de la Manresa d’avui.

 

Una visita guiada que, de ben segur, us arribarà al cor! Per acabar-ho de la millor manera finalitzarem la visita amb un vermut de proximitat al Restaurant Circus.


** En cas de presentar al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, cal informar a l'avançada. 

Punt de sortida: Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10 - 08241 Manresa)


Reservar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat