Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Quinze Vint-i-dos


· CICLE AJORNAT FINS LA TARDOR PER LES MESURES DE PREVENCIÓ ADOPTADES PER LA COVID19 ·

DIÀLEGS CREATIUS ENTRE DISCIPLINES ARTÍSTIQUES · 3a EDICIÓ

L’any 1522 Manresa va acollir Ignasi de Loiola i, durant la seva estada a la ciutat, es va produir la seva profunda transformació espiritual. El convent dels Predicadors va ser un dels espais més freqüentats per Sant Ignasi, personatge de gran importància històrica i universal. Avui, la galeria del claustre del convent acull l’Espai Manresa 1522. 
Emmarcat dins del projecte Manresa 2022, el cicle Quinze Vint-i-dos ofereix una lectura renovada de conceptes ignasians i dels valors que acompanyen Manresa 2022 a  través de la música i les arts escèniques. Així, el Quinze Vint-i-dos presenta per tercera vegada diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic.

· DIJOUS 12 DE MARÇ · 20:00 H ·
PERTINENÇA
AMB BERTA SALA, JOEL DÍAZ  I  QUIM GIRÓN
VEU + PIANO + DANSA ACROBÁTICA
La pertinença, el pertànyer a algun lloc, a un col·lectiu, a una terra. 
El piano del Joel posa la melodia i la Berta la veu  a temes musicals seleccionats per a l’ocasió  tot dialogant en directe amb el moviment i les acrobàcies del Quim.

· DIJOUS 26 DE MARÇ · 20:00 H · 
TRANSFORMACIÓ 
AMB MIREIA CIRERA, DANI LEDESMA, RICARD COTS I SERGI PADILLA
TEATRE + BAIX + GUITARRA ELÈCTRICA
La transformació, el canvi, el reconeixement, la identitat, l’existència.
La Mireia i el Dani interpreten una selecció de textos teatrals de diferents orígens i dialoguen amb l’espai sonor creat pel baix del Ricard i la guitarra elèctrica del Sergi. • Adreça: Espai Manresa 1522 (C. Mestre Blanch, 4)
 • Telèfon: 93 878 40 90
 • Aforament: Limitat
 • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
 • Horari:
  Dijous 12 i 26 de març a les 20:00 h
 • Preu:
  7€ · venda anticipada al web
  9€ · venda el mateix dia a l'Espai Manresa 1522 (una hora abans)