Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Quinze Vint-i-dos


DIÀLEGS CREATIUS ENTRE DISCIPLINES ARTÍSTIQUES · 2a EDICIÓ

L’any 1522 Manresa va acollir Ignasi de Loiola i, durant la seva estada a la ciutat, es va produir la seva profunda transformació espiritual. El convent dels Predicadors va ser un dels espais més freqüentats per Sant Ignasi, personatge de gran importància històrica i universal. Avui, la galeria del claustre del convent acull l’Espai Manresa 1522.

Emmarcat dins del projecte Manresa 2022, un aposta estratègica de la ciutat amb l’objectiu de celebrar els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi, l’Espai 1522 esdevé un centre d’interpretació de la Manresa amb empremta ignasiana i del patrimoni perdut.

El Quinze Vint-i-dos neix amb la voluntat d’oferir una lectura renovada de conceptes ignasians, com acollida o transformació, a  través de la música i les arts escèniques. El Quinze Vint-i-dos, que acull artistes i n’experimenta la seva transformació artística, ofereix diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic.

Dissabte 9 de març · 20:00 h

LLAR

Amb  Celeste Alías, Joan Mas, Àngels Moreno i Tàtels Pérez

música jazz + poesia + teatre

La recerca de l’aixopluc, l’acollida, la família, la llar, a través dels versos de l’Àngels, dits en la seva pròpia veu, interpretats per la Tàtels i cantats per la Celeste, en diàleg constant amb el saxo del Joan.

Dissabte 23 de març · 20:00 h

MUTACIÓ

Amb  Cels Campos,  Havard Enstad i Cecília Montanyà  

música clàssica + electrònica + dansa

L’artesania electrònica del Cels i el cello del Havard interaccionen per explorar el canvi, la transformació, la mutació. El moviment del Pep, entre la dansa clàssica i el contemporani, hi aporta una tercera interpretació.
 • Adreça: Espai Manresa 1522 (C. Mestre Blanch, 4)
 • Telèfon: 93 878 40 90
 • Aforament: Limitat
 • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
 • Horari:
  Dissabte 9 i 23 de març a les 20:00 h
 • Preu:
  7€ · venda anticipada al web
  9€ · venda el mateix dia a l'Espai Manresa 1522 (de 17 a 20 h)
Comprar