Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El Misteri del Carrer del Balç


La Paula ha desaparegut i us necessitem! Som l’equip d’investigació del Carrer del Balç, i des de que la nostra companya es va trobar un estrany medalló de l’època medieval no hi ha ni rastre d’ella! Però ens ha deixat pistes que no entenem, potser perquè esbrinem on es troba? Diuen que hi ha una maledicció al Carrer del Balç però nosaltres no hi creiem en supersticions! Ens ajudeu a resoldre aquest misteri?

El misteri del Carrer del Balç és una activitat interactiva d’oci pensada per a grups. El vostre equip haurà de resoldre diferents reptes, tot investigant les pistes que trobareu per poder superar totes les proves a temps. De temàtica medieval i esperit cooperatiu, es poden escollir tres nivells de joc: Estàndard; Expert, per als més agosarats; i Familiar, amb les proves i l’ambientació adaptades per a tots els públics.

Endinsa’t en aquest viatge al passat ple de misteri, acció a contrarellotge i enigmes a resoldre!     

IMPRESCINDIBLE RESERVA PRÈVIA

PER A PETICIONS ESPECIALS CONTACTEU AMB NOSALTRES

CONDICIONS I INFORMACIÓ ADDICIONAL

El joc està recomanat per a persones majors de 14 anys en les modalitats Estàndard i Expert. Menors d’aquesta edat poden assistir acompanyats per un adult i realitzar la versió Familiar. L’edat mínima recomanada per a poder-hi entrar és de 8 anys, tot i que l’activitat pot ser especialment suggestiva per a nens i nenes altament sensibles.

Les reserves només es poden realitzar mitjançant la web de Manresa Turisme o directament al taulell del Centre d’Interpretació del Carrer del Balç.

No s’accepten anul·lacions o devolucions de les reserves ni dels xecs regals. Es poden modificar les reserves fins a 48 hores abans de l’inici de la mateixa. En cas de no presentar-se a la sessió, suposarà igualment la seva pèrdua.

La puntualitat és essencial pel bon funcionament del joc. En retards superiors a 10 minuts no podrem garantir la sessió, perdent la reserva sense dret a devolució. Recomanem venir amb uns minuts d’antelació i amb roba i calçat còmodes.

En el cas de persones amb diversitat funcional, contacteu per telèfon o correu electrònic per avaluar cada situació específica.

Les tres modalitats de joc que tenim es realitzen en llengua catalana i la durada serà entre 45 i 60 minuts, depenent de la modalitat escollida.

XEC REGAL: Estarem encantats que regaleu aquesta experiència. En aquest cas, podreu comprar el xec regal física o telefònicament al taulell del Centre d’Interpretació del Carrer del Balç.


  • Adreça: Baixada del Pòpul, s/n - 08241 Manresa
  • Aforament: De 2 a 6 persones. En cas de ser més, s'haurà de dividir el grup en dues sessions.
  • Correu electrònic: carrerdelbalc@ajmanresa.cat
  • Horari:
    De dimecres a divendres a les 18.00h
    Dissabtes a les 10.00, 13.00, 18.00 i 19.00h
    Diumenges a les 10.00 i 13.00h.
  • Preu:
    Adults: 10€
    Joves de 8 a 15 anys i jubilats: 7€
    Menors de 8 anys: gratuïtat
Reservar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat