Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa Cor de Catalunya, especial 2022


Amb l'arribada de l'any 2022, per commemorar l'any Ignasià, Manresa Turisme ofereix visites gratuïtes tots els dies 22 de cada mes a la Visita Manresa, cor de Catalunya. 

Saps que fa uns 40 milions d'anys Manresa estava coberta per un mar? O que el carrer del Balç és pràcticament únic a Catalunya? Saps que a Manresa hi ha comerços amb més de 150 anys d'història? I que gaudim d'uns productes d'horta regats per un canal construït al segle XIV?

Descobreix les històries que s’amaguen darrera d’aquestes preguntes, a més de molts altres secrets sobre el paisatge, el patrimoni, el comerç, la gastronomia i el passat vitivinícola de la nostra ciutat seguint la visita “Manresa, Cor de Catalunya”: un recorregut que us portarà des a la basílica de la Seu, al nucli històric de la ciutat, al carrer del Balç i a la part modernista i més comercial de la Manresa d’avui.

Una visita guiada que, de ben segur, us arribarà al cor!

Punt de sortida: Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10 - 08241 Manresa)

Comprar