Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Balç i Vi


Proposta gastronòmica i cultural

On convidem a fer una visita cultural al Carrer del Balç i un tast   servit al Restaurant Miami , que inclou una copa de vi de la DO Pla de Bages i una tapa.

El centre d'interpretació del Carrer del Balç: un viatge en el temps a la Manresa medieval

Emplaçat en les dependències d'un antic casal noble, el centre d'interpretació del Carrer del Balç ofereix als nostres visitants un muntatge amb recursos multimèdia que posa en valor un conjunt patrimonial únic, permetent-los conèixer com era la Manresa del segle XIV. Accedint-hi, podran descobrir una història èpica, narrada i centrada en la figura del rei Pere III el Cerimoniós, el gran monarca forjador de les principals institucions catalanes.

El carrer medieval: un espai singular

El carrer del Balç és un magnífic exemple de l'urbanisme medieval català. El carrer formava part del nucli de la ciutat medieval, situat a l'entorn de l’actual plaça Major. De traçat estret i sinuós, el carrer s'adapta al perfil d'un balç o balcera, amb diferents nivells esglaonats. Una de les característiques més especials d’aquest espai és la seva cobertura, creada pels porxos que es van edificar entre casa i casa, a finals de l'època medieval per tal d'aprofitar l'escàs espai que hi havia a l'interior de la ciutat emmurallada.

** En cas de presentar al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, cal informar a l'avançada. 

També hi ha la possibilitat de comprar  les entrades directament al Carrer del Balç.

  • Adreça: Baixada del Pòpul, s/n - 08241 Manresa
  • Telèfon: (+34) 93 872 14 66
  • Correu electrònic: carrerdelbalc@ajmanresa.cat
  • Horari:
    Sota reserva prèvia
  • Preu:
    8 € ( visita + tast de vi amb tapa )
Reservar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat