Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

2x1 visita Manresa Universal, la ciutat de Sant Ignasi


Sant Ignasi de Loiola és la personalitat que ha donat més projecció internacional a la ciutat de Manresa. Va ser aquí, passejant pels carrers de la nostra ciutat, pregant a les esglésies, ermites i convents de la zona i retirant-se a les característiques balmes del nostre paisatge, on va descobrir la seva vocació religiosa i on es va inspirar per escriure els Exercicis Espirituals. L’any 1522, Manresa va inspirar i transformar a Sant Ignasi. Amb el pas dels anys, el record del Sant i la seva obra també van acabar transformant la nostra ciutat, llegant-nos alguns dels elements patrimonials i arquitectònics més representatius de la Manresa actual. 


La ruta ignasiana recorre un seguit d'indrets marcats per anècdotes, llegendes i simbolismes a l’entorn del fundador de la Companyia de Jesús, com l'Antiga Escola de Sant Ignasi, la Capella del Rapte, les façanes de la Seu de Manresa el Pou de la Gallina, la capella de Sant Ignasi Malalt i l'Espai 1522, sense oblidar el monument ignasià per excel·lència: el Santuari de la Cova de Sant Ignasi.

Punt de sortida: Museu Comarcal de Manresa (Via de Sant Ignasi, 40, 08241 Manresa)

Durada: 2h

Per a més informació i reserves podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat o al telèfon (+34) 93 878 40 90.

 • Adreça: Via de Sant Ignasi, 40, 08241 Manresa
 • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
 • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
 • Web:
 • Horari:
  Cada dijous, a les 11:00 hores. En castellà.
  Cada divendres, a les 11:00 hores. En anglès.
  Cada últim diumenge de mes, a les 11:00 en català.
  * Els idiomes de les visites es poden adaptar en funció de la demanda o poden fer-se multiidioma.

  Fora d'aquests horaris, és possible organitzar una visita personalitzada, contacta'ns!
 • Preu:
  General: 8€
  Reduïda: 7,20€
Comprar