Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Montserrat - Manresa: l'últim tram del Camí Ignasià


L’itinerari Montserrat - Manresa és molt més que una caminada per la natura pròpia de la Catalunya central. És un itinerari que permet descobrir un paisatge natural i una història que va marcar la vida d’un personatge universal: Sant Ignasi de Loiola. L’any 1522, el sant va iniciar un pelegrinatge des de la seva terra natal, a Azpeitia (Loiola), fins a Manresa, on finalment va trobar la inspiració que el va portar a escriure els Exercicis Espirituals, base de la doctrina jesuïta. A dia d’avui, es poden recórrer els 640 km que uneixen Azpeitia i Manresa en 27 etapes que passen per 5 comunitats autònomes: Euskadi, La Rioja, Navarra, Aragó i Catalunya. Trobareu tota la informació de les diferents etapes a: www.caminoignaciano.org 

 

L’etapa que us proposem és la darrera del recorregut, des de Montserrat, un dels principals pols turístics i religiosos de Catalunya, fins a Manresa, la capital del Bages. Un guia especialitzat us acompanyarà al llarg del recorregut de quasi 24 km per explicar-vos el paisatge i els principals punts d’interès de l’itinerari, on descobrireu alguns indrets sorprenents i us endinsareu en un relat fascinant, tot recollint els principis de l’experiència ignasiana.

 

 

Dades tècniques

Distància: 23,6 km

Desnivell: 479 metres+ / 992 metres -

Durada aproximada: 6-8 hores

Es pot realitzar en qualsevol època de l’any

 

Informació pràctica 

* És necessari dur roba còmoda i calçat adequat per caminar.

* És recomanable portar roba d’abric i impermeable, així com protecció solar, ulleres de sol i gorra o barret.

* És recomanable portar pals telescòpics, si en teniu.

* Cal dur aigua i menjar.

 

Per a més informació i per l’organització de la visita podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat o bé al telèfon (+34) 93 878 40 90.


  • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
  • Telèfon: (+34) 93 878 40 90.
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Web:
  • Preu:
    Per tal de conèixer els preus de l'activitat podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat o bé al telèfon (+34) 93 878 40 90.
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat