Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa, cor de Catalunya


Saps que fa uns 40 milions d'anys Manresa estava coberta per un mar? O que el carrer del Balç és pràcticament únic a Catalunya? Saps que a Manresa hi ha comerços amb més de 150 anys d'història? I que gaudim d'uns productes d'horta regats per un canal construït al segle XIV?

Descobreix les històries que s’amaguen darrera d’aquestes preguntes, a més de molts altres secrets sobre el paisatge, el patrimoni, el comerç, la gastronomia i el passat vitivinícola de la nostra ciutat seguint la visita “Manresa, Cor de Catalunya”: un recorregut que us portarà des a la basílica de la Seu, al nucli històric de la ciutat, al carrer del Balç i a la part modernista i més comercial de la Manresa d’avui.

Una visita guiada que, de ben segur, us arribarà al cor!Punt de trobada: Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10 - 08241 Manresa)

Durada: 2 hores (aproximadament)

Per a més informació i reserves podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat  o al telèfon (+34) 93 878 40 90.  • Adreça: Plaaça Major, 10 - 08241 Manresa
  • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Web:
  • Horari:
    Reservar amb un mínim de 24h abans. A convenir segons les necessitats de cada grup i la disponibilitat dels i les nostres guies. Aquesta visita també s'ofereix setmanalment de manera oberta, cada dissabte a les 11:30 del matí­.
Reservar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat