Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Marxa del Pelegrí


El 25 de març de 1522, el pelegrí Ignasi de Loiola baixava de Montserrat, en el seu pelegrinatge des d'Azpeitia cap a Jerusalem, i arribà a Manresa. Va fer-hi una estada d'onze mesos, durant els quals va viure una profunda transformació espiritual que el va portar a redactar els Exercicis Espirituals i, posteriorment, a fundar la Companyia de Jesús. Durant tota la seva vida, el record de Manresa el va acompanyar en el seu intens viatge personal.

 

Cada març, la Marxa del Pelegrí segueix les petjades d'Ignasi, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo en el darrer tram del seu pelegrinatge, entre Montserrat i Manresa. La caminada permet també experimentar l'acollida que el futur sant va rebre a Manresa, redescobrint la ciutat que va inspirar aquest personatge de relleu mundial. Manresa és camí, és acollida, és llum!


Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat