Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Torre Lluvià, una joia recuperada del modernisme manresà


La Torre Lluvià romandrà oberta en el seu horari habitual, els diumenges de 10 a 14h, seguint les noves mesures sanitàries. 

Saps que la Torre Lluvià és un edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local? I que és una joia del patrimoni cultural de Manresa, de l’any 1896? Saps que va ser obra de l’arquitecte manresà Ignasi Oms i Ponsa, representant més destacat del Modernisme a la nostra ciutat?

La Torre Lluvià forma part d’una parcel·la de 75.690,50 m2 i s’encaixa en un entorn rural d’alt valor paisatgístic. Ara torna a lluir la seva bellesa en un espai singular com és el Camí de Rajadell i amb vistes magnífiques sobre una bona part del pla de Bages i les muntanyes de Montserrat.

Per la seva localització, esdevé un equipament obert al públic per donar a conèixer tant aquest espai com l’Anella verda i d’altres atractius turístics que ofereix la ciutat, amb un punt d’informació i un centre d’acollida amb una exposició permanent. També s’hi inclou un centre de promoció del producte local.  • Adreça: Camí de Rajadell, s/n - 08242 Manresa
  • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
  • Correu electrònic: torrelluvia@ajmanresa.cat / turisme@manresaturisme.cat
  • Horari:
    Visites turístiques per a grups bombolla de màxim 6 persones, els diumenges i festius, de 10 a 14h.
  • Preu:
    Visita gratuïta