Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Les Valls del Montcau


Les Valls del Montcau han estat poblades des de l’antiguitat, consolidant alguns dels assentaments més antics durant els primers segles de l’edat mitjana. Des de llavors, l'home ha viscut en harmonia amb el medi natural i l'ha convertit en un paisatge d'una personalitat incomparable.

Les Valls del Montcau apleguen els municipis de Mura, Navarcles, Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Fruitós de Bages i Talamanca. Pobles que conviuen en perfecta harmonia amb el medi natural que els envolta. Tots ells conformen un paisatge singular que es troba al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Des del pintoresc poble de Mura es pot passejar per un agradable paisatge fins a dues de les construccions més antigues i representatives del municipi: el Puig de la Balma i el Molí del Mig. Així mateix, amb la visita guiada al castell de Talamanca ofereix una interessant oportunitat de conèixer en primera persona l'escenari de l'última victòria de l'exèrcit austriacista a la Guerra de Successió (per a més informació i reserves, podeu trucar al telèfon 0682197220, o enviar un correu electrònic a l’adreça amics.de.talamanca@hotmail.com).


  • Adreça: Centre d'Informació de Mura. Carrer Puiggili, s/n - 08278 Mura.
  • Telèfon: (+34) 93 831 83 75
  • Correu electrònic: p.santllorenc.mura@diba.cat
  • Web:
  • Horari:
    Horari d'atenció al Centre d'Informació: Dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 14:00 hores.
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat