Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Viatja a l'Edat Mitjana


Voleu fer un viatge en el temps? Descobriu la Manresa medieval!!

 

La nostra ciutat us ofereix una proposta perquè gaudiu d'una jornada històrica, endinsant-vos en l'esplendor de l’època medieval.

 

Podeu començar la visita al Museu Comarcal de Manresa, on gaudireu d'uns importants fons de l'edat mitjana. Més enllà de mostres de pintura i escultura romànica i gòtica, també podreu admirar una de les col·leccions de ceràmica decorada més complertes de Catalunya. A més a més, el museu compta amb un  important fons artístic i patrimonial barroc i amb notables col·leccions de pintura contemporània que us permetran passejar per la història de la nostra comarca!

 

Tot seguit, us podreu dirigir al Carrer del Balç, un centre d'interpretació ubicat a un carrer cobert del segle XIV, gairebé únic a Catalunya, on de la mà del rei Pere III El Cerimoniós us endinsareu de ple en la vida a la Manresa medieval.

 

Finalment, us proposem que visiteu el principal monument de Manresa, la basílica de la Seu, una joia del gòtic català, obra del mestre de cases Berenguer de Montagut. Passejant pel seu entorn gaudireu tant d'unes fantàstiques visites de la ciutat des del parc i del seu majestuós exterior. Un cop a dins, podreu admirar l’ampli interior de la seva nau, que juntament amb la llum acolorida pels vitralls, crea un ambient quasi màgic. La majestuositat de la nau es veu magnificada per les importants obres d'art al seu interior, com el Retaule del Sant Esperit (1394) o la cripta barroca de Jaume Padró (1780). 

 

Ens acompanyeu en aquest viatge?


Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat