Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa modernista


L'enderrocament de les muralles medievals a finals del segle XIX va suposar el començament de la modernitat a Manresa. La burgesia de la ciutat, per tal de demostrar la potència econòmica que les seves indústries i hisendes, encarregà a diversos arquitectes locals de gran talent, com Ignasi Oms i Ponsa o Alexandre Soler i March (entre d’altres), la construcció de les seves residències. Per la seva rellevància artística i monumental, moltes d’aquestes construccions formen part dels edificis més emblemàtics de la Manresa actual.

La visita guiada passa per la Plana de l'Om, Carrer del Born, Plaça Sant Domènec i Passeig Pere III, espais on es poden admirar edificis com La Buresa, el Casino o la Torre Lluvià.

Punt de trobada: Oficina de Turisme (Plaça Major, 10 – 08241 Manresa)

Durada: 1 hora i 30 minuts aproximadament.

Per a més informació i per l’organització de la visita podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat o bé al telèfon (+34) 93 878 40 90.

  • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
  • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Web:
  • Horari:
    A convenir segons les necessitats de cada grup i la disponibilitat dels i les nostres guies.
  • Preu:
    Per tal de conèixer els preus de l'activitat podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat o bé al telèfon (+34) 93 878 40 90.
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat