Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa universal, la ciutat de Sant Ignasi


Sant Ignasi de Loiola és la personalitat que ha donat més projecció internacional a la ciutat de Manresa. Va ser aquí, passejant pels carrers de la nostra ciutat, pregant a les esglésies, ermites i convents de la zona i retirant-se a les característiques balmes del nostre paisatge, on va trobar la seva vocació religiosa i on es va inspirar per escriure el Llibre dels els Exercicis Espirituals. L’any 1522, Manresa va transformar a Ignasi. Amb el pas dels anys, el record del Sant i la seva obra també van acabar transformant la nostra ciutat, llegant-nos alguns dels elements patrimonials i arquitectònics més representatius de la Manresa actual. 

La ruta ignasiana vol fer sentir i emocionar al visitant, fent un recorregut per un seguit d'indrets marcats per anècdotes, llegendes i simbolismes que van transformar al militar Ignasi de Loiola en el Sant Ignasi que avui tots coneixem.

Punt de sortida: Oficina de Turisme de Manresa, Pl. Major 10

Durada: 2 hores (aproximadament)

Per a més informació i reserves podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat o al telèfon (+34) 93 878 40 90.


  • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
  • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Web:
  • Horari:
    A convenir segons les necessitats de cada grup i la disponibilitat dels i les nostres guies.
    Aquesta visita també s'ofereix mensualment de manera oberta, cada darrer diumenge de mes a les 11:00 del matí.
Comprar