Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Voilà a la Lluvià


El 18 de juny fa 12 anys que va obrir portes el Voilà! a Manresa.

Aquest any des del 18 de juny i fins el 30 setembre, la programació de música en directe omplirà el pati de la Torre Lluvià de Manresa.

Tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges des de les 19:00 i fins les 24:00 viurem l’estiu en un entorn privilegiat on poder sopar, gaudir d’un concert o fer una copa envoltats del patrimoni arquitectònic del Bages i d’unes vistes privilegiades.

Atenció a la programació perquè el CICLE TRIBUT, els CONCERTS DESTCATS i el concurs LLUMPLUGGED també venen al pati de la Torre Lluvià!

PROPOSTES GASTRONÒMIQUES
* Tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges des de les 19h i fins les 24h a la Torre Lluvià, a més de gaudir d’un entorn preciós amb un mojito als dits, també trobarem diferents propostes gastronòmiques, una creperia amb oferta vegana i una food truck amb hamburgueses, botifarres i entrepans de tot tipus.

Consulta tota la programació a www.voila.cat

  • Adreça: Camí de Rajadell s/n - 08241 Manresa
Reservar
Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat