Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Manresa Essencial


Manresa Essencial és una visita guiada indicada per aquells que volen conèixer els monuments més emblemàtics de la ciutat de Manresa amb la profunditat que es mereixen. La visita ens descobreix monuments com la Basílica de Santa Maria de l'Alba coneguda com la Seu de Manresa, un imponent temple gòtic del segle XIV projectat pel mestre d?obres Berenguer de Montagut i una de les joies del gòtic català. El Santuari de la Cova de Sant Ignasi, un santuari artísticament eclèctic, que barreja elements barrocs, classicistes, modernistes i contemporanis destinats a embellir i embolcallar la petita balma natural on Sant Ignasi de Loiola solia retirar-se durant la seva estada a Manresa l'any 1522. El Centre d'Interpretació del carrer del Balç, on ens apropem al passat medieval de la nostra ciutat, un espai singular i un magnífic exemple d'urbanisme medieval conservat. L'Espai 1522, la ciutat de Sant Ignasi, un centre d?Interpretació que ens ensenya com era la ciutat de Manresa on va viure Ignasi i com ha canviat fins avui dia. El temps dedicat a la visita pot adaptar-se a les necessitats dels grups permetent així conèixer el patrimoni de manera personalitzada.
  • Adreça: Plaça Major, 10 - 08241 Manresa
  • Telèfon: (+34) 93 878 40 90
  • Correu electrònic: turisme@manresaturisme.cat
  • Web:
  • Horari:
    A convenir segons les necessitats de cada grup i la disponibilitat dels i les nostres guies.
  • Preu:
    Per tal de conèixer els preus de l'activitat, podeu adreçar-vos a l'adreça electrònica turisme@manresaturisme.cat o bé al telèfon (+34) 93 878 40 90.