Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Dimarts vinent es farà un col·loqui per presentar "Els sabors del Bages", un número especial de la revista CUINA sobre la gastronomia i el turisme del Bages

Dimarts vinent es farà un col·loqui per presentar "Els sabors del Bages", un número especial de la revista CUINA sobre la gastronomia i el turisme del Bages


02/11/2018

Durant l’acte també hi haurà un tast de productes a càrrec de Fogons Gastronòmics del Bages i de la DO Pla de Bages i una taula rodona amb persones internes i externes del sector gastronòmic. Es realitzarà a partir de les 7 de la tarda a la Sala Catalunya de la Cambra de Comerç de Manresa.

 

El dimarts 6 de novembre es presentarà el número especial que ha dedicat la revista CUINA a la gastronomia i el turisme del Bages i que es va publicar el dissabte 28 d’octubre. Per aquest motiu s’han programat un seguit d’actes que es faran a la Sala Catalunya de la Cambra de Comerç de Manresa (Plaça del Mercat s/n) a partir de les 7 de la tarda.

 

La idea de realitzar aquest col·loqui sorgeix de la iniciativa de la revista CUINA per oferir un número especial sobre la gastronomia i el turisme del Bages.  Per fer-ho possible, l’Ajuntament de Manresa hi va col·laborar econòmicament i aportant continguts des de dues regidories: Cultura, per ser la Capital de la Cultura Catalana d’enguany; i Entorn Natural, per donar a conèixer l’Anella Verda i els seus itineraris.

 

Durant la jornada es realitzarà un tast de productes a càrrec de Fogons Gastronòmics del Bages i de la DO Pla de Bages que servirà per iniciar les Jornades Gastronòmiques de porc Ral, que es duran a terme durant tot el mes de novembre a Avinyó.

 

D’altra banda, també s’ha programat una taula rodona amb persones internes i externes del sector gastronòmic per exposar en quin nivell està la gastronomia local i comarcal i quina repercussió té cap a la societat. Estarà moderada pel director de la revista CUINA, Josep Sucarrats, i hi participarà Toni Massanés, gastrònom i director de la Fundació Alícia; Míriam Santamaria, periodista i geògrafa; Josep Maria Herms, director de l’empresa Playmedia, que desenvolupa projectes turístics arreu del món; i Esteve Pintó, president de la PIMEC de la Catalunya Central.

 

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Manresa, Bages Impuls, el Consell Comarcal del Bages i la revista CUINA. Compta amb la col·laboració de l’eslògan “Viu al Bages”, que el conformen els hotels d’Abat Cisneros (Montserrat), Món (Mon Sant Benet), el Parador de Cardona, i Mas de la Sala (Sallent); el Consell Regulador de la DO Pla de Bages;  els Fogons Gastronòmics del Bages;  el Grup Llobet; el Grup Roma; la Cambra de Comerç de Manresa; i la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (Manresa + Comerç).