Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Exhaurides les reserves per al mes de novembre per a la visita “Hora 20.22” per promoure el projecte Manresa 2022

Exhaurides les reserves per al mes de novembre per a la visita “Hora 20.22” per promoure el projecte Manresa 2022


31/10/2018

L’any vinent es programaran noves dates d’una visita ciutadana que ofereix un recorregut pels indrets més emblemàtics de la Manresa Ignasiana, com la Seu, el carrer del Balç o l’Espai 1522, i que inclou algunes sorpreses i un tast gastronòmic final.

 

La nova ruta ciutadana “Hora 20.22” va iniciar el seu camí el 10 d’octubre passat i ha aconseguit una resposta excel·lent entre les persones que han pogut seguir-la en les primeres sessions d’estrena. Aquesta bona acollida entre el públic s’ha pogut confirmar amb la reserva de  totes les places disponibles (120) per a les visites previstes per als dies 9, 16, 23 i 30 de novembre.

 

“Hora 20.22” és nova ruta ciutadana impulsada per l’Ajuntament de Manresa que combina la visita a espais emblemàtics de la ciutat lligats amb el fundador de la Companyia de Jesús com la Seu, el carrer del Balç o l’Espai 1522, amb algunes sorpreses i un tast gastronòmic final. La visita inclou l'explicació de què és el projecte Manresa 2022.

 

Aquesta proposta cultural, que és gratuïta, es una aposta estratègica de la ciutat, transversal i participativa que commemora els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi de Loiola a la ciutat on a viure prop d’un any.

 

Des de l’Oficina de Turisme de Manresa ja es treballa per a la programació de noves dates d’aquesta iniciativa  per al 2019. Aquestes visites han estat dissenyades dins el marc del pla de comunicació del FEDER 2016-2022 – Manresa 2022: arribada del camí ignasià”.