Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Marxa del Pelegrí


El 25 de març de 1522, el pelegrí Ignasi de Loiola baixava de Montserrat, en el seu pelegrinatge des del País Basc cap a Jerusalem, i arribà a Manresa. Va fer-hi una estada d’onze mesos, durant els quals va viure una profunda transformació espiritual que el va portar a redactar els Exercicis Espirituals i, posteriorment, a fundar la Companyia de Jesús. Durant tota la seva vida, el record de Manresa el va acompanyar en el seu intens viatge personal. 
Amb la quarta Marxa del Pelegrí, se segueixen les petjades d’Ignasi, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo. La caminada permet també experimentar l’acollida que va rebre a Manresa, redescobrir la ciutat que va inspirar aquest personatge de relleu mundial. 
Manresa és camí, és acollida, és llum!

MODALITATS:

MONTSERRAT:

26km. 600D+
Última etapa del Camí Ignasià, des de Montserrat fins a Manresa. Inclou botifarrada a Castellbell, on també gaudireu de la Fira del Montserratí. 

LLUVIÀ:

15km. 250D+
Recorregut circular des de Plaça Major fins el Carrer del Balç, passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau i la Font de l’Arrel fins l’Oller del Mas, on s’enllaça amb l’últim tram del Camí Ignasià.

OLLER:

10km. 189D+
Recorregut circular des de Plaça Major, passant pel Parc del Cardener fins l’Oller del Mas, on enllaça amb l’últim tram del Camí Ignasià fins arribar al Carrer del Balç.

MOSTRA GASTRONÒMICA DE LA CUINA DEL PELEGRÍ AL CARRER DEL BALÇ

Totes les modalitats finalitzen al Carrer del Balç, el carrer medieval per excel·lència de la ciutat. Tot passejant per aquest carrer tan singular, podreu tastar els productes que formen la Cuina del Pelegrí: el brou, el dolç, la cervesa i el mossec del Pelegrí.

A més, per relaxar-vos després de la caminada, podreu fer una sessió de ioga, a càrrec d’Aura Ioga.
Comprar