Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Marxa del Pelegrí


31 DE MARÇ DE 2019 · INICI D'INSCRIPCIONS: DIVENDRES 1 DE MARÇ

 

El 25 de març de 1522, el pelegrí Ignasi de Loiola baixava de Montserrat, en el seu pelegrinatge des del País Basc cap a Jerusalem, i arribà a Manresa. Va fer-hi una estada d’onze mesos, durant els quals va viure una profunda transformació espiritual que el va portar a redactar els Exercicis Espirituals i, posteriorment, a fundar la Companyia de Jesús. Durant tota la seva vida, el record de Manresa el va acompanyar en el seu intens viatge personal. 

Amb la cinquena Marxa del Pelegrí, se segueixen les petjades d’Ignasi, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo. La caminada permet també experimentar l’acollida que va rebre a Manresa, redescobrir la ciutat que va inspirar aquest personatge de relleu mundial. 

Manresa és camí, és acollida, és llum!

 

MODALITATS:

 

MONTSERRAT:

26km. 600D+

Última etapa del Camí Ignasià, des de Montserrat fins a Manresa. Inclou botifarrada a Castellbell, on també gaudireu de la Fira del Montserratí. 

ENLLAÇ A INSCRIPCIÓ


LLUVIÀ:

15km. 250D+

Recorregut circular des de Plaça Major fins el Carrer del Balç, passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau i la Font de l’Arrel fins l’Oller del Mas, on s’enllaça amb l’últim tram del Camí Ignasià.

ENLLAÇ A INSCRIPCIÓ

 

MOSTRA GASTRONÒMICA DE LA CUINA DEL PELEGRÍ AL CARRER DEL BALÇ

Les dues modalitats finalitzen al Carrer del Balç, el carrer medieval per excel·lència de la ciutat. Tot passejant per aquest carrer tan singular, podreu tastar els productes que formen la Cuina del Pelegrí, com el dolç, la cervesa i el mossec del Pelegrí. A més, per relaxar-vos després de la caminada, podreu fer una sessió de ioga, a càrrec d’Aura Ioga.

 

US VOLEU QUEDAR A DORMIR?

Si veniu de fora de Manresa i voleu gaudir de la Marxa del Pelegrí, podeu fer-ho de la manera més còmoda: venint a passar el cap de setmana a la ciutat! Podreu fer visites guiades, passejar pel centre comercial, gaudir d’un bon àpat i... fer nit a Manresa per començar la marxa al matí. Trobareu tot la informació del paquet de cap de setmana operat per Bages Terra de Vins a: 

PAQUET DE LA MARXA DEL PELEGRÍ • Horari:
  31 de març de 2019
  Sortida plaça del Monestir de Montserrat: 8/8:30 h
  Sortida plaça Major: 9 h
 • Preu:
  Modalitat Montserrat amb transport: 15€ (Pack familiar: 22,5€)
  Modalitat Montserrat sense transport: 10€ (Pack familiar: 12,5€)
  Modalitat Lluvià: 8€ (Pack familiar: 12€)