Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Sons del Camí


V CICLE DE MÚSIQUES CONTEMPLATIVES A MANRESA

Del 18 al 27 de juliol de 2018

 

Dimecres 18 de juliol a les 21 h

Txalaparta Hutsa

Hutsun

Parc de la Seu

 

HUTSUN ens oferirà una experiència musical guiada a través dels ritmes de la txalaparta tradicional i contemporània. El Sons del camí comença amb els sons més arcaics vinguts del país basc. Anai Gambra Uriz i Mikel Urrutia ens embolcallaran en un concert al parc de la Seu amb la sonoritat d’aquest particular instrument.

Entrada gratuïta

 

Dijous 19 de juliol a les 21 h

Nadishana & Davidyants duo

Nadishana

Atri  de la Seu de Manresa

L’accés es farà pel Centre d’acollida de visitants

(Baixada de la Seu, 1)

 

NADISHANA és un músic siberià extraordinari, virtuós amb molts instruments. La seva música combina la bellesa mística amb la innovació, el refinament, el coneixement i el missatge sobre quelcom profund. Tot això amb un estil molt personal i que beu de moltes tradicions. Acompanyat per un altre virtuós al baix, Anton Davidyants.

Preu de l’entrada anticipada 8€ / A taquilla el mateix dia del concert 10 €

 

Divendres 20 de juliol a les 21 h

La Rosa dels vents

Hirundo Maris

Atri  de la Seu de Manresa

L’accés es farà pel Centre d’acollida de visitants

(Baixada de la Seu, 1)

 

HIRUNDO MARIS, el grup d’Arianna Savall I Petter Udland Johansen, presenta el seu darrer projecte “La Rosa dels Vents”, un repertori que tracta de la mar. Hi ha música tradicional, antiga i composicions pròpies, tot plegat amb l’alè de la improvisació. En aquest concert els sentireu juntament amb el contrabaixista Miquel Àngel Cordero

Preu: Anticipada 12€ / a taquilla el mateix dia 15€

 

Dimecres 25 de juliol a les 21 h

Mystica

Airun

Atri  de la Seu de Manresa

L’accés es farà pel Centre d’acollida de visitants

(Baixada de la Seu, 1)

 

AIRUN té com a objectiu difondre l'espiritualitat a través de música. El seu repertori es nodreix de música antiga i d'arrel així com de composicions pròpies des d'una concepció musical oberta i contemporània. Un viatge musical en clau d'interreligiositat i pau que inclou poesia, audiovisuals i performance.

Preu entrada: Anticipada 8€ / a taquilla el mateix dia 10€

 

Dijous 26 de juliol  a les 21 h

Eva

Evo

Atri  de la Seu de Manresa

L’accés es farà pel Centre d’acollida de visitants

(Baixada de la Seu, 1)

 

EVO és una proposta liderada pel reconegut músic Efrén López, amb un repertori dedicat exclusivament a la música antiga. Amb gran mestratge i gràcies a la varietat de recursos que els dóna conèixer músiques d’arrel, tant europees com orientals o nord-africanes, aconsegueixen fer reviure una música celestial que sovint resta morta interpretada per academicistes.

Preu entrada: Anticipada 8€ / a taquilla el mateix dia 10€

 

Divendres 27 de juliol a les 21 h

Maria del mar bonet amb borja penalba

50 anys d'escenaris

Jardins de la Casa Internacional d’Espiritualitat

(Sant Bartomeu, 56)

 

De sobres coneguda la llarga trajectòria d’aquesta artista, Maria del Mar Bonet du ja 50 anys als escenaris embolcallant amb la seva veu i música mediterrània les més diverses emocions, les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals. Acompanyada per Borja Penalba a la guitarra oferirà una tria de cançons on l’espiritualitat hi és present.

Preu: Anticipada 12 € / a taquilla el mateix dia 15€

 

ENTRADES:

Les entrades es podem comprar per avançat a les taquilles del Teatre Kursaal i per internet a la plana web del mateix teatre www.kursaal.cat. També es podran comprar una hora abans de l’espectacle al mateix espai.

 

Abonament dels cinc concerts de pagament 35€.

 

En cas de suspensió per pluja es retornarà el cost d el’entrada.

 

El 20% del taquillatge es destinarà a projectes de l’Associació Catalana per la Pau; ONGD que treballa per garantir els drets i dignitat de totes les persones. Combina projectes de cooperació a països en conflicte amb campanyes de sensibilització i educació per la pau. Les aportacions recollides als concerts completaran projectes de suport a població refugiada, prioritzant els col•lectius més vulnerables (dones i infants).

Pàrquing més proper a la Plaça de La Reforma de Manresa.

 • Web:
 • Horari:
  TAQUILLES TEATRE KURSAAL
  Passeig de Pere III, 35
  Matí: dissabtes d'11:00 h a 13:00 h
  Tarda: de dimarts a diumenge de 18:00 h a 21:00 h
 • Preu:
  De 8€ a 15€
Comprar