Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Cardona - Manresa. Dissabtes medievals al Cor de Catalunya


Voleu fer un veritable viatge en el temps a la Catalunya medieval??

Aquesta és la vostra experiència!

Començareu la proposta dissabte al matí, a Manresa, amb la visita guiada "Manresa, cor de Catalunya", on us endinsareu en els espais més emblemàtics de la ciutat, des de Basílica de la Seu, passant pel Carrer del Balç, i acabant a la zona modernista i comercial de Manresa. Al llarg del recorregut, descobrireu tots els secrets de la ciutat, com per exemple que fa més de 40 milions d'anys, estava coberta per un mar. A l'acabar la visita podreu gaudir, de manera opcional, d'un tast de vins de la DO Pla de Bages.

A la tarda, a les 16.30*, podreu descobrir el monumental Castell de Cardona

L’imponent castell de Cardona es va començar a construir fa dos mil cinc-cents anys i durant l’edat mitjana va ser la residència de llinatge dels Cardona, els poderosos “senyors de la sal”. És avui un excel·lent compendi d’història, art, arquitectura, enginyeria militar i llegenda.

La visita guiada us permetrà conèixer el vell castell medieval, des de la Torre, excepcional mirador de la Vall del Cardener fins a la Col.legiata romànica de Sant Vicenç (s.XI), paradigma del romànic llombard català.

Reviureu batalles i setges i descobriu perquè la fortalesa de Cardona fou considerada com a “inexpugnable”. 

* De l'1 de juliol al 30 de setembre, la visita a Cardona és a les 17h.

 • Aforament: 30 persones
 • Horari:
  Cada dissabte, a les 11h a Manresa i a les 16.30h a Cardona.*
  * De l'1 de juliol al 30 de setembre, la visita a Cardona és a les 17h.
 • Preu:
  10€ sense tast de vins.
  15€ amb tast de vins.
Comprar