Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Sons del camí


'Sons del camí' és un cicle de músiques amb ànima (espirituals i contemplatives), íntimament lligat a les festes de Sant Ignasi, al Camí Ignasià i al projecte Manresa 2022. 

 

L'any 1522, i amb l'objectiu d'arribar a Terra Santa, Sant Ignasi va iniciar un camí de pelegrinatge des d’Azpeitita, Loiola, que el va portar a Manresa. Durant aquest camí i, especialment, durant la seva estada d'onze mesos a la nostra ciutat, Sant Ignasi va experimentar una forta transformació espiritual. Finalment, va trobar la inspiració que el va dur a escriure els seus cèlebres Exercicis Espirituals, un llibre referent de l’espiritualitat. 

 

'Sons del camí' reprèn la idea del viatge, del Camí Ignasià, i vol inspirar els espectadors d'avui a través de la música contemplativa, en espais tan emblemàtics com el Parc de la Seu o els Jardins de la Cova.