Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Sons del camí


'Sons del camí' és un cicle de músiques amb ànima (espirituals i contemplatives), íntimament lligat a les Festes de Sant Ignasi, al Camí Ignasià i al projecte Manresa 2022. 

Sons del Camí comença en el marc del projecte Manresa 2022 que té com a referent la commemoració el 500 aniversari de l’estada del sant a Manresa. Sant Ignasi va estar en aquesta ciutat gairebé un any, duent una vida d’asceta en una senzilla balma sobre el riu Cardener mirant a Montserrat, on va viure les experiències que van inspirar el llibre dels Exercicis Espirituals.

Si alguna cosa, algun concepte, identifica totes les accions que es desenvolupen a l’entorn de Manresa2022 sense dubte és aquest: el canvi, la mutació i la transformació, ja sigui dels espais, dels entorns, o bé des d’un punt de vista més personal.

A la capital del Bages es va iniciar l’any 2014 aquest cicle de músiques amb ànima i contemplatives. Amb una programació de músiques eclèctiques i de qualitat, que inclou diferents estils: músiques del món, música antiga, música contemporània, noves sonoritats, etc. amb el denominador en comú de l’ànima i el misticisme, propers a Sant Ignasi.

Més informació a la web: www.sonsdelcami.cat