Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Sons del camí


'Sons del camí' és un cicle de músiques contemplatives lligat al camí ignasià i al projecte Manresa 2022. L'any 1522, i amb l'objectiu d'arribar a Terra Santa, Sant Ignasi va iniciar un camí de pelegrinatge des de Loiola que el va portar a Manresa. Durant aquest camí i, sobretot, durant la seva estada d'onze mesos a la ciutat, Sant Ignasi va experimentar una forta transformació espiritual i va trobar la inspiració per a escriure els seus cèlebres exercicis espirituals. 'Sons del camí' reprèn la idea del viatge, del camí ignasià, i vol inspirar els espectadors d'avui a través de la música contemplativa, en espais tan especials com el Parc de la Seu i els Jardins de la Cova.


PROGRAMA 

Del 19 al 28 de juliol de 2017


Dimecres 19 de juliol a les 22h
ANCESTRES 
amb L'Incantari
Parc de la Seu de Manresa
Proposen un homenatge al llegat musical i humà dels nostres avantpassats gràcies a la recreació de cançons de tradició oral. Un repertori per reconciliar el passat i el present.

Dijous 20 de juliol a les 22 h
LLULL: MÍSTICA I FAULA
amb Joan Massotkleiner i Toti Soler
Parc de la Seu de Manresa
La paraula de Joan Massotkleiner i la guitarra de Toti Soler s'endinsen en l'obra lul·liana a través d'una acurada selecció d'aforismes místics del Llibre d'Amic i Amat i de faules prosaiques del Llibre de les Bèsties.

Divendres 21 de juliol a les 21h
LES CANÇONS TEL·LÚRIQUES
amb Roger Mas
Jardins de la Casa Internacional d?Espiritualitat de Sant Ignasi
C. Sant Bartomeu, 56 
Cançons, històries i reflexions que ens obren les portes a l'univers del cantautor i al seu vessant més espiritual.

Dimecres 26 de juliol a les 22h
ALBA 
amb Nim
Parc de la Seu de Manresa
Amb aromes i influències d'Orient  Mitjà i Extrem Orient, de Turquia a l'Índia, Nim ofereix una visió contemporània de les cançons medievals i tradicionals catalanes.

Dijous 27 de juliol a les 22 h
ON PROJECT
amb Pello Ramírez i Xabier Zeberio
Parc de la Seu de Manresa
Sonoritats vingudes del País Basc en un projecte musical que uneix dos virtuosos de la viola de tecles medieval i de l'acordió cromàtic.

Divendres 28 de juliol a les 22h
IMATGES TROBADES (RECULL D´OBRES CINEMATOGRÀFIQUES)
amb Carles Cases
Parc de la Seu de Manresa
Buscant per tots els racons on poder trobar les meves partitures amb un caire més místic, he optat per l'apartat cinematogràfic. També són inclosos alguns temes de l´obra-oratori Araguaia, basada en poemes i diàlegs amb el bisbe Pere Casaldàliga.


· Concerts amb taquilla inversa. La recaptació anirà destinada al projecte DRET A LA PAU I A LA SEGURETAT de l'Associació Catalana per la Pau (http://www.acpau.org/dret-a-la-vida-a-la-pau-i-a-la-seguretat/situacio-demergencia-al-liban-refugiades-provinents-de-siria-en-greus-dificultats-per-subsistir/).  Podreu fer efectiu el taquillatge invers en el punt d'informació atès per voluntaris del Consell Municipal de Solidaritat.