Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Expobages - Ascensió


L'ExpoBages és la fira multisectorial de referència a la Catalunya central. Al llarg de la seva trajectòria, l’ExpoBages ha fet d'aparador de l'activitat econòmica de Manresa i de la nostra comarca, esdevenint punt de trobada entre comerciants i consumidors, entre professionals i els seus clients, entre proveïdors de serveis i usuaris, i també entre l'administració i la ciutadania.



Des de l'any 2013, la fira s'ha traslladat al centre comercial de Manresa, combinant-se amb la tradicional Fira de l'Ascensió, que es celebra a la nostra ciutat des del segle XIII. Durant tot un cap de setmana del mes de maig, la fira s’estén pels principals carrers del centre de Manresa i combina l’oferta pròpia d’una exhibició multisectorial amb parades d’artesans i amb el comerç obert durant tot el cap de setmana. Destaquen els sectors de l’automòbil, la salut i l’esport, el turisme, els serveis a les persones o l’alimentació. En definitiva, l’ExpoBages-Ascensió esdevé una plataforma immillorable per descobrir, conèixer i paladejar en primera persona una infinitat de productes i serveis que pot oferir la nostra ciutat i la nostra comarca.



Manresa Turisme · Plaça Major 10, Manresa · 938784090 · turisme@manresaturisme.cat